Privacybeleid

Bij chatgptnl.nl nemen we uw privacy en gegevensbescherming uiterst serieus. Onze privacyverklaring is ontworpen om u inzicht te geven in hoe wij omgaan met de persoonlijke informatie die u ons verstrekt tijdens het gebruik van onze website en diensten.

Gegevensverzameling en -gebruik:

Wij verzamelen alleen persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn voor het verbeteren van onze diensten en het bieden van een gepersonaliseerde gebruikerservaring. Dit kan informatie omvatten zoals uw IP-adres, het type browser dat u gebruikt, en de manier waarop u met onze website interacteert.

Delen van informatie:

Uw persoonlijke gegevens worden nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming gedeeld met derde partijen, tenzij dit wettelijk vereist is. Wij kunnen echter geanonimiseerde of geaggregeerde gegevens delen voor onderzoeks- of statistische doeleinden, zonder dat hierbij uw identiteit onthuld wordt.

Gegevensbeveiliging:

We gebruiken geavanceerde beveiligingstechnologieën en -procedures om de door u verstrekte informatie te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik of openbaarmaking. Ondanks deze maatregelen is geen enkele methode van overdracht over het internet, of methode van elektronische opslag, 100% veilig.

Toegang tot en controle over uw gegevens:

U heeft te allen tijde het recht om uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Als u gebruik wilt maken van deze rechten, kunt u contact met ons opnemen via de op onze website aangegeven contactmethoden.

Wijzigingen in het privacybeleid:

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te allen tijde aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Wij raden u aan om dit beleid regelmatig te bekijken, zodat u altijd op de hoogte bent van hoe wij uw informatie beschermen.

Voor vragen of zorgen over ons privacybeleid, of als u uw rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens wilt uitoefenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.