0

Met ChatGPT kunt u nu met bijlagen werken en informatie op internet zoeken

Mensen die de betaalde versie van ChatGPT Plus of Enterprise gebruiken, kunnen nu nieuwe functies van de populaire OpenAI-software activeren. Er is niet langer het probleem dat ChatGPT zich sinds eind 2021 beperkt tot informatie. Het kan nu ook met bijlagen werken.Met ChatGPT kunt u nu met bijlagen werken en informatie op internet zoeken

Met ChatGPT kunt u nu met bijlagen werken en informatie op internet zoeken

Net als Google Lens kan ChatGPT vragen beantwoorden die verband houden met foto’s, screenshots of bijlagen zoals programmeercode. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat het nog geen Pools herkent.

GPT-4 met internetzoekfunctie

Als het om afbeeldingsbestanden gaat, kan ChatGPT elementen in een afbeelding herkennen, waardoor u daar vragen over kunt stellen. OpenAI zegt dat je bijvoorbeeld een foto van je voorraadkast kunt maken, en ChatGPT analyseert de beschikbare producten en stelt passende recepten voor. In een ander voorbeeld kunnen we een foto van onze fiets maken en ChatGPT vragen hoe we de stoel kunnen verlagen. De AI-chatbot kan u vervolgens vragen een foto te maken van uw gereedschapskist en de beschikbare handleiding, zodat hij u de juiste hulpmiddelen en te nemen stappen kan aanbevelen.

Met ChatGPT kunt u nu met bijlagen werken en informatie op internet zoeken

Gebruikers uit de Verenigde Staten en Engelssprekenden hebben echter dergelijke opties. Bovendien is er stemherkenning verschenen, zodat we met AI kunnen praten in plaats van te schrijven zoals voorheen. Maar nogmaals: Pools wordt niet ondersteund.

De verbeterde spraak- en beeldmogelijkheden van ChatGPT komen doordat het gebruik van de app sinds begin dit jaar is afgenomen.

GPT wil de interesse behouden

Toen ChatGPT vorig jaar werd gelanceerd, werd het al snel de snelst groeiende app in de geschiedenis, met naar schatting 100 miljoen maandelijkse actieve gebruikers.

In juli dit jaar zag de app zijn eerste daling in het verkeer, wat een teken zou kunnen zijn dat de nieuwigheid is uitgewerkt of dat de toegenomen concurrentie van Google Bard en Bing AI-chat de resultaten heeft beïnvloed.

Toch valt de impact van ChatGPT op het bredere technologielandschap niet te ontkennen. Sinds de lancering hebben veel bedrijven generatieve AI-technologie in hun software geïntegreerd, van Duolingo tot fitness-apps.

Met ChatGPT kunt u nu met bijlagen werken en informatie op internet zoeken

Generatieve AI is echter nog verre van perfect. Soms kan AI misleidende of onjuiste informatie verschaffen, maar deze op een manier uitdrukken die overtuigend en zelfverzekerd klinkt. Dit wordt AI-hallucinatie genoemd.

Om nieuwe functies in ChatGPT Plus te activeren, moet je naar Instellingen & Bèta -> Bètafuncties gaan en daar “Bladeren met Bing” (internettoegang) en Geavanceerde gegevensanalyse (werken met bijlagen) inschakelen.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *