0

11 mogelijkheden aangeboden door Galaxy AI in nieuwe Samsung-telefoons

De nieuwe Samsung-telefoons uit 2024 zorgen voor een revolutie door toegang te bieden tot Galaxy AI-hulpmiddelen voor kunstmatige intelligentie. Bovendien werd Galaxy AI in 2023 geïntroduceerd op de vlaggenschiptelefoons en -tablets van Samsung met de One UI 6.1-update. Dit geldt voor de Galaxy S23-serie en de Tab S9-familie, evenals voor opvouwbare toestellen zoals de Galaxy Z Flip 5 en Z Fold 5. In de meeste regio’s is de update al gestart, dus ga naar de app Instellingen en controleer handmatig op de update. Geniet van Galaxy AI in nieuwe Samsung-telefoons en ontdek samen met ons het potentieel van AI op mobiele apparaten.

11 mogelijkheden aangeboden door Galaxy AI in nieuwe Samsung-telefoons

Welke functies biedt Galaxy AI?

Galaxy AI brengt veel nieuwe en verbeterde functies met zich mee die de veiligheid, creativiteit en dagelijkse functionaliteit van Samsung-apparaten verbeteren:

Live Vertaler en Vertaler: Maakt tweerichtingsaudio- en tekstvertaling in realtime mogelijk tijdens telefoongesprekken en persoonlijke gesprekken, waardoor interculturele communicatie veel eenvoudiger wordt.

Chathulp en Notitiehulp: Automatiseert en vereenvoudigt het maken van teksten en notitiebeheer, waardoor u antwoorden op tekstgesprekken kunt genereren en u kunt helpen uw notities te ordenen.

Transcriptieassistent: Biedt transcriptie en vertaling van spraakopnamen, wat handig is bij kantoorwerk en tijdens vergaderingen.

Cirkel om te zoeken: Hiermee kunt u snel online naar informatie zoeken door teksten of afbeeldingen rechtstreeks op het apparaatscherm te selecteren.

Creativiteit en veiligheid met Galaxy AI

Ontketen uw creatieve potentieel met Galaxy AI. Samsung begrijpt dat veel gebruikers hun smartphones niet alleen gebruiken voor communicatie, maar ook voor creatieve activiteiten zoals fotografie en videobewerking. Galaxy AI verbetert deze ervaringen door:

Bewerkingssuggestie: Stelt automatisch kleine aanpassingen voor na het maken van een foto, waardoor het gemakkelijker wordt om de perfecte compositie te bereiken.

Generatief bewerken: Vergroot en vult de achtergrond van foto’s, wat vooral handig is bij het bewerken van afbeeldingen waarbij de compositie moet worden aangepast.

Instant Slow: Creëert extra frames in uw video’s, waardoor u slow motion-effecten kunt creëren zonder kwaliteitsverlies.

Houd je veilig met Galaxy AI

Beveiliging is van cruciaal belang als het gaat om nieuwe technologieën. Galaxy AI is ontworpen om de privacy van gebruikers en gegevensbeveiliging te beschermen. Apparaten die gebruikmaken van Galaxy AI hebben geen constante internetverbinding nodig, waardoor het risico op gegevenslekken wordt geminimaliseerd. Bovendien geeft Samsung gebruikers volledige controle over AI-functies door hen de mogelijkheid te geven deze uit te schakelen in de instellingen.

11 mogelijkheden aangeboden door Galaxy AI in nieuwe Samsung-telefoons

Galaxy AI versus Bixby: wat is er nieuw met Galaxy AI?

Terwijl Bixby als stemassistent gericht was op het uitvoeren van specifieke taken en het beantwoorden van vragen, heeft Galaxy AI een bredere toepassing. Het AI-systeem van Samsung is ontworpen om niet alleen te reageren, maar gebruikers ook proactief te ondersteunen met geavanceerde beheer- en creativiteitsfuncties, waardoor apparaten autonomer en intelligenter worden.

11 mogelijkheden aangeboden door Galaxy AI

Tegenwoordig zorgt kunstmatige intelligentie (AI) voor een revolutie in de manier waarop we smartphones gebruiken. De Samsung Galaxy S24 Ultra introduceert een aantal geavanceerde AI-functies die niet alleen dagelijkse taken eenvoudiger maken, maar ook nieuwe mogelijkheden voor gebruikers openen. Hier zijn de 11 meest interessante AI-functies die beschikbaar zijn in de nieuwe Samsung-modellen:

Markeren en zoeken: Met deze functie kunt u een object in een foto of tekst selecteren, waarna kunstmatige intelligentie de informatie of vertalingen vindt.

Live vertaling: Deze functie maakt real-time vertaling van telefoongesprekken mogelijk, met automatische transcriptie van het gesprek.

Chatassistent: Vertaalt tekstberichten en stelt passende antwoorden voor, afhankelijk van de context van het gesprek.

Notitie-assistent: Helpt u bij het ordenen van uw handgeschreven notities door ze naar digitale tekst te converteren en ze volgens uw behoeften op te maken.

Transcriptieassistent: Transcribeert automatisch opnames met de mogelijkheid om naar andere talen te vertalen en de inhoud samen te vatten.

Bladerassistent: Maakt samenvattingen en vertalingen van webartikelen zodat u informatie snel kunt verwerken.

Geoptimaliseerde optische zoom: Dankzij geavanceerde AI kunt u op elk zoomniveau foto’s van hoge kwaliteit maken.

AI-fotobewerking: Past automatisch foto’s aan en verbetert ze, inclusief het vullen van achtergronden en het verwijderen van ongewenste elementen.

Slow motion in de galerij: Met AI kunt u een moment in de video selecteren en deze in slow motion afspelen.

Meeslepende weergave: Past de schermverlichting op intelligente wijze aan, waarbij alleen wordt benadrukt wat u nodig heeft.

Generatie en personalisatie van afbeeldingen: Hiermee kunt u gepersonaliseerde afbeeldingen maken op basis van de ingevoerde gegevens.

11 mogelijkheden aangeboden door Galaxy AI in nieuwe Samsung-telefoons

Zijn de AI-functies revolutionair of juist extra?

Hoewel deze nieuwe AI-functies misschien aantrekkelijk lijken, is het de moeite waard om te overwegen welke daadwerkelijk de manier veranderen waarop we onze telefoons gebruiken en welke slechts een ‘nice-to-have’-functie zijn. Samsung en andere fabrikanten hopen dat op AI gebaseerde innovaties consumenten zullen aantrekken, maar of het daadwerkelijk genoeg is om te besluiten een nieuw model te kopen, is een kwestie van individuele voorkeuren van elke gebruiker.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *