0

Kan ik de Gemini AI-chatbot op een mobiel apparaat gebruiken?

Google Gemini is een moderne AI-chatbot die een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop we omgaan met technologie door gebruikers te voorzien van geavanceerde communicatie- en ondersteuningstools. Is het mogelijk om deze innovatieve tool op een mobiel apparaat te gebruiken? Het antwoord is ja! Hier is wat u moet weten over de beschikbaarheid en het gebruik van de mobiele Gemini-app.

Kan ik de Gemini AI-chatbot op een mobiel apparaat gebruiken?

Beschikbaarheid van de mobiele applicatie Gemini AI

Mobiele apps van Gemini zijn beschikbaar in het Engels, Japans en Koreaans in meer dan 150 landen. De beschikbaarheid zal geleidelijk worden uitgebreid naar meer talen en regio’s, in overeenstemming met lokale regelgeving en de AI-standaarden van Google.

Hoe gebruik je Gemini op een mobiel apparaat?

De onderstaande informatie heeft betrekking op het algemene gebruik van de Gemini AI mobiele applicatie op uw mobiele apparaat. Verderop in het artikel leert u meer over Gemini AI-ondersteuning in Nederland:

Op Android:

De mobiele Gemini-app is beschikbaar in de Google Play Store en kan worden gebruikt op apparaten met Android 12 en hoger en minimaal 4 GB RAM. Je kunt het installeren op niet-opvouwbare en opvouwbare telefoons zoals Samsung en Pixel. Je vindt de applicatie op de Google-marktplaats.

Voor iOS:

iPhone-gebruikers hebben toegang tot Gemini via het tabblad Gemini in de Google-app, beschikbaar op apparaten met iOS 16 en hoger.

Kan ik de Gemini AI-chatbot op een mobiel apparaat gebruiken?

Vereisten en beperkingen

Om de app te gebruiken, heb je een persoonlijk Google-account nodig. Zakelijke en educatieve gebruikers beheerd door Google Workspace for Education hebben nog geen toegang tot deze applicatie. Op dezelfde manier is Gemini niet beschikbaar op Android-werkprofielen of accounts die worden beheerd door Family Link.

De Android-app ondersteunt Engels, Japans en Koreaans. De taalinstellingen van uw apparaat of Google Assistant moeten overeenkomen met een van de ondersteunde talen. Op iOS moeten de taalinstellingen van uw apparaat ook overeenkomen met een van de beschikbare app-talen.

Gemini-installatie in Nederland

Hoewel de Google Gemini mobiele app nog niet officieel beschikbaar is in Nederland via Google Play, kunnen gebruikers deze handmatig installeren via het .APK-bestand. Als alternatief kunt u Gemini gebruiken via een browser op de Google-website in elke webbrowser op uw mobiele apparaat. Ga gewoon naar: [https://gemini.google.com/app](https://gemini.google.com/app)

Om de gratis afbeeldingsgenerator van Google te gebruiken, gaat u op dezelfde manier naar de ImageFX-tool via de website: [https://aitestkitchen.withgoogle.com/tools/image-fx](https://aitestkitchen.withgoogle.com/tools/image-fx)

Kan ik de Gemini AI-chatbot op een mobiel apparaat gebruiken?

Samenvatting

Google Gemini biedt flexibiliteit en gebruiksgemak op mobiele apparaten, waardoor geavanceerde AI-functies binnen handbereik zijn. Ongeacht of u Android of iOS gebruikt, u kunt genieten van de mogelijkheden die Gemini biedt door de applicatie aan te passen aan uw taal- en regionale behoeften. Naarmate de technologie zich ontwikkelt en de toegankelijkheid toeneemt, zullen steeds meer gebruikers over de hele wereld kunnen profiteren van dit innovatieve platform.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *